tiistaina, kesäkuuta 06, 2006

Viikon välivaahtera eli väliviikon vaahtera


Tässä on nyt eräänlainen ruuhka-aika menossa, mulla on tiedossa reissuja sinne sun tänne, joten laitetaan sen takia tähän arkipäivän otos tutusta puusta.

Sää on pilvinen, vaikka aurinkoa luvattiin. Asteita 12, eli tyypillinen suomalainen kesäilma. Ei sentään sada - vielä!

Naapurissa on tytär perheineen käymässä, siinä tumman auton selitys. Vaalea vanha Toyota Corolla vm. -84 on meidän vanha reissuauto, jonka annoimme muutama vuosi sitten toisessa naapurissa asuvalle kummipojalle (nyt 14 v.). Nuuoriso tykkää päristellä tuota piha-riihitietä edestakaisin. Hyvä niin, oppivatpa ainakin ajamaan autoa.

Mullakin on kortti olemassa, mutta en ole ajanut 15 vuoteen metriäkään. Täällä maalla ajotaito olisi ehdottoman tärkeää, mutta minä en periaatteessa aja autoa. Minua siis kuskataan aina paikasta toiseen. Joskus se turhauttaa - sekä minua että kuskeja - mutta periaate mikä periaate. Outo ilmiö sekin!

1 kommentti:

Sikke kirjoitti...

Ha ha. Varo vaan. Naapurin Marke JOUTUI ajamaan kun erosi eikä mies enää kuskannut. Ei tarvinut mitään ajotunteja, lähti vaan ajamaan ja hyvin menee ja tuskin enää luopuu ajamisesta. Se lisää nimittäin omaa vapautta huomattavassa määrin ja vapaushan on makeaa.....