keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Tänään keskiviikkona...





...en ole vielä tehnyt tätä aiemmin mainittua kuulotonta testiä, mutta silti aamulla työmatkalla nauratti.

Ihmisethän seisovat yleensä rautatieasemilla omilla vakiopaikoillaan. No, niitä persoonia ei moikata ainakaan täällä ruuhkasuomessa, jos kadulla sattumalta tullaan vastaan. Olen myös bongannut tästä tuntemattomien viidakosta yhden salaparin. Aviomies tuo aamulla daamin Jäken asemalle, pusu, seuraavassa kaupungissa hyppää toinen mies viereen - ja pusu. Musta vois tulla salapoliisi..

Aijuu, ai mikä mua aamulla nauratti. No, kun kesäjunia oli yllättäen lyhennetty muutaman vaunuyksikön verran. Tuli aikamoista ruuhkaa junan takaosaan... Ja oli todella hauska katsella junan ikkunan läpi Keravalle tullessa ihmisten ilmeitä, kun he heti näkivät, että vanussa seistään jo... Suupielet voivat olla todella monella eri tavalla alaspäin!! Mulla oli onneks hyvä ikkunapaalupaikka, hih!

Matkin kotona illalla peilin edessä erilaisia irvistyksiä hetken aikaa. Mutta sitten alkoi hieman naurattaa uudestaan, varsinkin kun naapureitten pikku apinat tipahtelivat omenapuista :-D , ja kun ei onneksi sattunut kellekään mitään! Itsekin nääs kiipeilin aikoinani katoilla ja puissa sekä möngin likakaivoihin. Kuten kai kaikki muutkin???? Olin tänään siis kai löysä kuhmuvahti...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

krooniset luvattomuuksista kiinnijäävät lopettavat jossain vaiheessa ennemmin tai myöhemmin...

hei, tehän olette juhannuksen vieton ovella, ei muuta kuin nauttikaa ja olkaahan varovasti kokkojen polton kanssa!

hyvät jussit vaan kaikille!

Sikke kirjoitti...

Kuhmuista puheen ollen naapurin kersa kaatui toissapäivänä pyörällä ja sai aimo kuhmun takaraivoonsa. Eilen sama poika kaatui juostessaan kun toinen puolivahingossa kampitti ja tämä lensi vauhdilla asfalttiin. Otsaan kasvoi komea sarvi. Lohdutin että onhan sulla vielä toinen kylki, jolla voit nukkua ettei tarvi istuallaan.. tenava kaipaisi ilmiselvästi kypärän ihan jokapäiväisessä elämässä. Pitänee lahjoittaa, meillä on yksi ylimääräinen... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

älä vaan lahjoita, hirttyy vielä leukanuoraan tuolla menolla... täällä nimittäin kävi niin jollekin lapsiparalle (riimi jäi oksaan kiinni puuhun kiipeillessä) ja sitten rummutettiinkin kaikissa lehdissä, että pyöräilykypärä on vaan pyöräilyä ja skeittailua varten!

... niin, ihan vaan, ettei sua sitten haastettaisi oikeuteen ameriikan malliin ;-D

kaunis kaupunki, uusi kaupunkisi; onnea ja iloa matkaan!