perjantaina, kesäkuuta 23, 2006

Juhannusvaahtera...


...virkistäytyy vesisateessa. Samoin muukin luonto. Takana on liki kahden viikon helleaalto, ja sen jo huomaa. Nurmikot kellastuvat, kasvimaat riutuvat... Tosin yön aikana on tullut vettä vain 7 milliä.

Ilma on sateesta huolimatta lämmin, nyt aamullakin jo liki 22 astetta. Saas nähdä, kirkastuuko ilma päivän mittaan, kun ihmiset aloittavat juhannusaaton vieton.

No, satoi tai paistoi, tänään hyppään Saimaaseen ja heitän talviturkin pois. Toivottavasti ruuhkat ovat jo teillä hellittänet.

Oikein hyvää ja leppoisaa keskikesän juhlaa kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoinen muodonmuutos vaahteralla sitten kevään! Nyt on jo "keskikesän" värinen.

Sade oli varmasti paikallaan, jo viikko sitten kaikki rutisi kuivuuttaan. Tännekin voisi lähettää vähän viileämpää säätä, edelleen 30-33 asteissa huidellaan. Asunnon ilmastointi on rikki, puhaltaa lämmintä ulkoilmaa sisään. En nyt korjauta sitä, kun yleensä saan flunssan ilmastoinnista. Katsotaan miten helteet jatkuu, ja meneekö hermo sisälämpöihin ;-)

Heinäkuun 4. katkaistaan kuuma vesi kolmeksi viikoksi vesijohtoverkoston huoltotöiden vuoksi. Kesäinen riesa jokaiselle moskovalaiselle. Meidän talossa pitäisi olla keskusboileri, mutta sitä ei ole asennettu ja asuntoon sitä ei saa asentaa. Joten karaisujakso pian odotettavissa... Viime vuonna päätin, että tänä vuonna olisin lomalla kuumavedettömän ajan, mutta kuinkas kävikään :-)

Vippe

Arja kirjoitti...

Joo. Vaahtera on valmis.

Jään itse kohta lomalle, joten taidan jättää vaahterankin rauhaan. Ei se tosta muutu enää miksikään. Syksyllä tulee sitten uusia kuvia, ruskanvärisiä, ja sitten niitä, kun ne karisevat pois...

Päivät lyhenevät jo!

Sikke kirjoitti...

Comment to comment: terkkuja Vipelle, koeta kestää... 30 ja risat on kyllä liikaa, ei vuosissa vaan lämpötilassa !

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti terkuista. Onnea uuteen kotiin Sikelle!

Hmmm... taitaa olla että risat vuosissa alkaa jo tuntumaan jossakin ;-) tai ainakin näkymään :-D

//Vippe