keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Tiirailua


No nythän tästä meinaa tulla vallan kissapalsta. Mutta kun nuo edelliset kuvat saivat aikaan kommenttiryöpyn, liitän tähän vielä tämän kuvan. Tässä Hani vakoilee pihan elämää sille tyypillisssä asennossa, jonka tulin maininneksi jo edellisissä kommenteissa. Kuva on otettu muutama vuosi siten. Nyt otus on isompikin...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä mielenkiintoinen asento...
tulee ihan safarilla nähdyt jyrsijät mieleen (mikä niiden nimi nyt olikaan, joitain "ihmisiä" asennon takia.... aivoparkani, taitavat joutua vaihtoon), jotka tien vierellä nököttäen meitä tiirailivat. äh.
joka tapauksessa joko kissasi näki pentuna liika afrikkadokumentteja, vai onko sporttikanavalla pyörinyt kenties sumopainia nonstoppina???

hassu otus kerrassaan!

Matti Kari kirjoitti...

Mangusti...?

Anonyymi kirjoitti...

juu, sitä tarkotin. nyt oli helppo tarkastaa kun sai hakusanan, kiitos avusta. elikkoa kutsutaan saksaksi "erdmännchen'ksi" eli maaihmiseksi. löysin vallan suloisia kuvia netistä, asennon yhdennäköisyys hanin kökötyksen kanssa vallan hämäävä. noh, mangustit kuuluvat kissaeläimiin, joten hani on vissiin palannut juurille afrikkaan... :-)

muuten, matti, toivottelin sinulle hyvää lomaa eilen, mutta kommenttien määrä sivullasi näyttää edelleen nollaa. jos itse klikkaan kommentteja, tulee ne esille. mutta jossain on joku hassusti, minun koneellani vai missä?

Arja kirjoitti...

Hah hah, mangusti on aktiivinen ilmiö. On viime päivinä mainittu erään Matin ja erään Siken palstoilla :-D

Sikke kirjoitti...

Hehe, joo, mutta tää kissa joka leikkii mangustia on kyllä huippu...