maanantaina, toukokuuta 29, 2006

Kissan haukotus... ja muita siivuja





Eipä meidän kisuli oikein kesän tulon päälle ymmärrä. Tänään kukkui käki Paippisissa ensimmästä kertaa , mutta otus päästi vaan pitkät haukotukset. Kuultiin se kukunta anopin kanssa samaan aikaan ja taidettiin hieman hihkua... Mutta vihereän värisävyt ovat nyt parhaimmillaan ja omenapuissa on aivan ennätysmäisesti kukkia!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

katottiin sasun kanssa yhdessä hanin kuvia. sasu oli aivan otettu, tykkää kuulemma arja-tädin kissasta niin niin paljon....

Arja kirjoitti...

No, teidän pitää tulla kesällä katsomaan otusta! Eikä se ole oikeasti ihan noin vaarallisen näköinen kuin haukotellessaan. Hereillä ollessaan se on... (heh heh)... tosi söpö ;-)

Matti Kari kirjoitti...

Minusta kissa on ihan äijämäisen näköinen tossa alimmassa kuvassa. Isäntä katselemassa tiluksiaan... (Hani lienee kuitenkin naaras?) Aivan mahtavia kissakuvia julkaistavaksi vaikka missä.

Arja kirjoitti...

Heh, Hani (honey) on kyllä leikattu kolli... Ja aivan äijämäinen tavoiltaan. Röhnöttää mm. sohvalla telkkarin edessä ketarat harallaan.

Edellinen tyttökissa istui usein nojatuolissa sievästi jalat yhdessä ja häntä kauniisti ympärilleen kieputettuna. Sen nimi oli muuten Santtu :-)

Anonyymi kirjoitti...

hohoo... vai on hani ihan oikeasti honey, hyvä kun tuli tännekin selväksi :-D
sama englanti-suomi ongelma mulla oli kun sisaremme selvitti mulle naishaus'in webbisivua... ei siis naistalo vaan nicehouse...
jos ei muuten niin otetaan rautalanka avuksi ;-P
... kuvittelin joskus muinoin osaavani englantia muka sujuvasti!

Arja kirjoitti...

Tarkennusta vielä kissajuttuun. Kyllä otuksen nimi on ihan oikeasti Hani. Nimi juontaa siitä, että se on hunajan värinen, ja aika mussukka muutenkin. Itseasiassa alkuperäisen omistajaperheen poika kutsui sitä jo pentuna sillä nimellä, ja kun kerran totesimme sen osuvaksi, niin mitäs sitä muuttelemaan!

Hani on kyllä aika erikoinen otus. Se istuu kukkapöydällä usein kuin jänis tai koira - etukäpälät korkealla ilmassa - ja kurkkii pihan tapahtumia. Ja jos joku vieras uskaltautuu liian lähelle mökkiä, se murisee kovaa ja kumealla äänellä kuin iso koira!

Sitten sen kanssa voi pelata palloleikkiä. Heitän pallon jonnekin nurkkaan, jolloin se tassuillaan läiskyttelee sen mulle takaisin.

No, nyt tuli meidän karvakasa aika hyvin esiteltyä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

no sittenhän ville pääsee hanin kanssa pelaamaan, poju rakastaa pallon nappaamista ja nurkkaan huitomista. heeheehee

Sikke kirjoitti...

Höh, mulla ei näy kissakuvia ???

Anonyymi kirjoitti...

Täällä näkyy, ja nauroin mahakippurassa tiirailijalle ikkunassa :-) etutassujen asento on paljonpuhuva! Hän ei eväänsä liikauta, jollei tarpeeksi mielenkiintoista ilmaannu näköpiiriin.
//Vippe

ps. pitäisköhän rekisteröityä...

Arja kirjoitti...

Pitäisi ehdottomasti rekisteröityä! Se ei edellytä omien sivujen tekemistä...

Saanen muuten esitellä, tämä anonymous oli edellisen kisulimme kummitäti ja tämän hanihönön kans, luulisin, ainakin se etsi otuksen meille tuttujensa kautta ja sitten haettiin se karvapallero yhdessä!

Anonyymi kirjoitti...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»