lauantaina, huhtikuuta 22, 2006

Viikon vaahtera


Tämän viikon vaahtera onkin fillarivaahtera. Lumet ovat sulaneet ja piha kuivahtanut, joten naapuriston pikku vesselit ovat kaivaneet kulkuvälineensä esille.

Tässä eräänä päivänä Werner (7 v.) esitteli uutta, isoa pyöräänsä. Muisteltiin entisiä vanhoja menovempaimia ja kysyin, että oliko vaikea opetella ajamaan ilman apurattaita. No, heppuhan siihen tuhahti oikein kunnolla ja alkoi opettaa: "Kuulehan. MIKÄÄN ei ole vaikeaa. Se vaan alussa TUNTUU siltä! Pitää vaan harjoitella tarpeeksi. "

Niinpä. Tuon kun muistaisi aina itsekin...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Täytyy munkin testata miten tämä kommentoiminen tapahtuu... Onneksi ovat lumet jo sulaneet sieltäkin. Moskovassa paistaa aurinko, tuulee ja lämpöä 13 astetta.
Wernerin toteamuksessa oli aimo annos viisautta! Ei se oppiminen ole mahdotonta, pitää malttaa harjoitella. Ja sallia se itselleen ettei ole heti mestari ekalla yrittämisellä ;-). Sama pätee aikuisiinkin, mutta ne tuppaa unohtamaan sen.'
Odotan innolla koska vaahtera alkaa vihertämään!
Vippe

Arja kirjoitti...

Hihii, kiva kun vastasit! Eikä tartte edes rekisteröityä... ;-)

Vaahtera on mielenkintoinen seurattava. Pitäis vaan opetella lajittelemaan nämä jutut niin, että sais vaahterat saman otsikon alle!

Anonyymi kirjoitti...

Oma testi.
Arja