lauantaina, huhtikuuta 08, 2006

Viikon vaahtera


Vanha vaahtera on melkein samannäköinen kuin viikko sitten. On ollut harmaata, taivaalta on tullut vuorotellen vettä ja räntää. Lumi on muuttunut märäksi sohjoksi. Kevät on virallisestikin pari viikkoa myöhässä. Varhaisperunan viljelijät murehtivat saadaanko juhannukseksi uusia pottuja...

Kuvan väriläikkänä olkoon tuo anopin raidallinen räsymatto!

4 kommenttia:

Matti Kari kirjoitti...

Mepä ei Sikken kanssa perunoita murehdita... Tai siis, söimme juuri, röyh, uusia perunoita ja savustettua nieriää. Sanomattakin on selvää, että oli hyväää!

Sikke kirjoitti...

Ja odotimme innolla viikon vaahteraa ja valmistauduimme jo narisemaan jos ei sitä ilmesty. Pahus vie, muistit sen laittaa. Ja nyt sitten lomailet. Minä töissä, tosin on todellakin nimensä mukainen hiljainen viikko, yksi kahden päivän kurssi. Toivotaan kauniita ilmoja, ainakin vesisade sulattaa lumia kivasti. Nauti lomasta !

Arja kirjoitti...

No tottahan toki viikon vaahtera tänne ilmestyy. Itseasiassa tekisi mieli laitaa jo uusi kuva näkyviin, sillä lumi on sulanut kahdessa päivässä niin kovasti . Mutta ensi lauantaihin täytyy odottaa... ;-)

Sitä ennen voisin opetella muuttamaan näitä vastausten asetuksia. Ois kiva, jos vastauspäivämääräkin olisi näkyvissä...

Ja mikäköhän ihme siinä on, että mun kommentit ei näy kommenttien määrässä Karilaisen sivuilla. Olen jotain napsutellut sinne jo 6. päivä, mutta nollaa näyttää :-(

Mutta nyt hellan ääreen. Käristän pannulla possunsuikaleita ja ne vissiinkin käryää!

Sikke kirjoitti...

Eikö se päivämäärä näy silloin jos se kommentointipäivä on eri kuin tekstin julkaisupäivä ? Luulisin...