torstaina, toukokuuta 10, 2007

Systereille


Ihan varmasti tätä hökötystä tästä katutasosta katsellessa voisi kuvitella pyramidiksikin! Heh, tämä liittyy edellisen kuvan kommentteihin...

Aijuu, turvatarkastukset olivatkin tiukemmat mitä eilisessä tekstissä muistelin. Kaikki käsissä kannettava läpivalaistiin. Kirjastoon ei edes saanut mennä laukun kanssa - siksi kaikilta naisilta puuttuu tässä kuvassakin käsi- tai olkalaukut! Mulla oli kukkaro toisessa ja kamera toisessa kädessä, paitsi tässä se on ukkelilla.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lisää älykkäita kommentteja; sisään ei siis saanut viedä laukkuja... Oliko siellä narikka kasseille? Sulla kukkaro ja kamera tässä ULKOkuvassa. Höh? Vai oletteko jollain kattoterassilla???

vhk

ps. Googlettamalla todellakin löytyi mielenkiintoisia kuvia kirjastossa. En kuitenkaan kauniiksi sanoisi. Ehkä livenä jo kokonsakin puolesta vaikuttava rakennus.

Anonyymi kirjoitti...

Tjaa, ei mikään kattoterassi, kun juttua tarkemmin tavailin. Katotasossa olitte. No, oliko siellä narikka tai lokerikko kasseille ;-)
vhk

Arja kirjoitti...

Kukkaro on toisessa kädessä, kamera Kimmolla ja kassi bussissa.

Oli pakko luottaa kuskiin. Kun mentiin Kairossa Egyptiläiseen museoon, meidän piti jättää jopa kukkarot ja passitkin linja-autoon. Sinne ei saanut viedä sisälle mitään. Silloin kyllä nousi hieman klmä hiki otsalle... Mutta parempi kuski, kuin iso narikkasäilytys - passit ja luottokortit!

Arja kirjoitti...

Selityksen vuoro.

Muokkailin kuvatekstiä useampaan otteeseen, eli napsuttelin uutta tekstiä ja kävin blogin puolella katsomassa miltä näyttää, sitten taas takaisin muokkaamaan. VHK onnistui "tunkemaan" kommenttinsa juuri tällaiseen väliin (telepatiaa...), joten kuvateksti ja kommentti eivät nyt välttämättä kohdanneet...

Sikke kirjoitti...

Höö. Mihin ne, joilla ei ole bussia mukana, laittavat kassinsa ?

Mä en ainakaan selviytyisi kirjastosta ulos ilman kassia tai kantajia.

Siis kirjapinojen kantajia...

Arja kirjoitti...

Jaa... etkös sä Sikke omassa blogissasi just mainostanut, että sut jouduttiin melkein kantamaan kirjastosta ulos sulkemisaikaan... ;-)

Matti Kari kirjoitti...

Miten niitä kirjoja sinne palautetaan, jos ei saa olla mitään mukana. Vai onko tämä sellainen "lukukirjasto"?

Arja kirjoitti...

Totuus: siellä ei ollut kirjoja juuri ollenkaan. Tilat olivat hulppeat, mutta hyllyt ammottivat tyhjyyttään... Jotakin tiedekirjallisuutta sieltä löytyi ja muutama hassu tutkija. Ihan oikeasti.

Nåå...erikoinen kirjasto joka tapauksessa!

Sikke kirjoitti...

Hah haa! Varsinainen kirjasto. Ei kirjoja.

Kyllä kannatti matkustaa Epyktiin katsomaan moista ihmettä !