maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Sisäpihan syvyyttä



Koska duunipaikkani sijaitsee kuudennessa kerroksessa, on käytävän ikkunoista hauskat näkymät yli kattojen naapuritaloihin...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ää-ä!
mullaonkanssaikävähesaajasenkattoja...

Anonyymi kirjoitti...

ei kyllä saisi valittaa, vapaaehtoisestihan lähdin tänne silloin kauan sitten. ja bern on kanssa kaunis kaupunki ja nyt todella kotini.

välillä silti riipaisee, hesan "keskustan" kadut kun ehdin kävellä aika tarkkaan läpi ennen tänne tuloani, ja vanhana esteetikkona en voi muuta kuin sanoa, että helsingin asuinkeskusta on KAUNIS.

toivottavasti pääsen ensi kesänä väsyttämään jalkani vanhaan malliin...

...sillä välillä, laita vaan lisää otoksia tulemaan, sisko-kulta :-)))

Arja kirjoitti...

Täytyykin ottaa kamera useammin työpäivinä mukaan. Nyt kun päivät valostuvat töistä lähtiessä, voisi napsia enemmänkin kaupunkikuvia. Vietänhän minä täällä ison osan päivästä! Matkalla duunista rautatieasemalle on monta mukavaa kohdetta, joita olen aikonut kuvata. Tuumasta toimeen siis;-) Vaikka silti citykuvaamista mieluummin tähtäilen maaseudulla... En ole kaupunki-ihminen - ainakaan ruuhka-aikoina, hah :-)

Arja kirjoitti...

En tiedä katsooko kukaan enää näin vanhoja kommentteja, mutta mielestäni näissä talokuvissa on hauska korkeusilluusio. Eka kuva näyttää korkealta ja kapealta, toinen lyhyeltä ja paksulta. Ja aivan samankokoiset kuvat ovat...