maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Aavemainen aittanvintti...




...valoa yössä vain, huu!

Nyt saatte kestää näitä pimeäkuvausharjoituksia. Oli siinä tekemistä, kun otsalamppu päässä kiipesin sytyttämään aution aitan vinnille valot, jotta voisin sihtailla ikkunaa ulkopuolelta. Lamppu ei riittänyt kaikkiin nurkkiin, joissa ritisi ja ratisi ja vonkui. Tuuliko se siellä? Ja sitten piti vielä kavuta sinne uudelleen sammuttamaankin...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eikö sieltä löydy yhtän kummituksia, jotka tekisivät hommasta vielä jännittävämmän? :-D

Arja kirjoitti...

Terkut Sipoon Västerskogissa sijaitsevasta PELASTUSARMEIJAN leirikeskuksesta! Meil oli siellä parin päivän koulutustilaisuus, mutta kamera jäi kotiin, joten siitä ei tule kuvajuttua. Rakennukset sijaitsivat pienen Särkilammen rannalla. Lampi oli jäässä, samoin pihatiet, todella pääkallokeliset, joten eipä se kuvaaminenkaan olisi ollut helppoa... Päivien vetäjä ei toki ollut kyseisestä firmasta, ainoastaan tilat vuokrattiin. Kouluttaja oli oikea kovapalkkainen konsultti ;-) Mutta paikka oli silti kiva nähdä, ja perehtyä hieman kyseisen järjestön filosfiaankin.

Niin, kummitukset. Täällä on kuultu kummia ääniä, nähty outoja unia ja kuulemma joku guru-ukkokin (ukkelin nuoremman veljen mukaan ((ellei ollut veli itse))) on hyppinyt pihalla, joten kyllä täällä jänitystä riittää!

Arja kirjoitti...

Jänitystä, höh. Päätelkää itse, tarkoitinko jännitystä vaiko jänistystä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös ne "guru-ukot" hypi useimmilla "pihoilla" nykyään ;D

Arja kirjoitti...

...Ihan pihalla....