keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Niin kauas pilvet karkaavat...


... ja niin minäkin! Tai ainakin tekisi mieli!
Oispa nyt kesä. Suvituuli humisisi puiden latvoissa, linnut livertelisivät. Sireenien tuoksu huumaisi... Kärpänen pörsäisi jossain kauemmalla ja lentäisi tiehensä ihan pienestä käden huiskautuksesta. Kesäpaikan satupuutarhan perällä oleva sauna olisi lämpenemässä. Kääntäisin viltillä pötkötellessäni laiskasti kylkeä ja vanhan, vintin nurkasta haetun aikakauslehden sivua...
Oikeasti puhelin pärisee. Työkaverit pölisee. Työpino kasvaa pöydällä: tee tämä, tuo, se, nämä, nuo ne, mitä, milloinka? No mieluummin eilen, puhhuhhuh.
Eli terkut töistä.
Onneksi oli vanhoja kesäkuvia tällekin koneelle talletettuna; niiden katselu sai fiilikset jälleen nousemaan. Tänään on kevätpäivän se.. eikun -tasaus, aurinko siirtyy pohjoiselle pallonpuoliskolle ja tästä mennäänkin sitten vahvasti kohti kesää!

5 kommenttia:

Sikke kirjoitti...

Ihanan kesäistä.... se vain menee aina liian nopeasti ohitse, pitäisi muistaa pysähtyä ja taas pysähtyä nauttimaan siitä sitten kun se on täällä.

Arja kirjoitti...

Niin - kaikki hetket kiitävät niin nopeasti ohi. Juuri äsken oli joulu. Nyt ollaan jo puolivälissä kevätkautta matkalla kohti juhannusta.

Pitäisiköhän yrittää ottaa yksi lomaviikko jo alkukesästä. Kevät on kaunista aikaa ja kesä on kauneimmillaan juuri silloin, kun voikukat kukkivat. Ne vihreän lukemattomat vivahteet, kepeys... Heinäkuu on jo paljon "raskaampaa aikaa", puiden lehdet ovat muuttuneet tummiksi. Uimavedet tosin ovat lämpimimmillään silloin. Hmm. Nyt tuli kesäprobleemia ;-)

Anonyymi kirjoitti...

eikös teidän pitänyt tulla tänne kylään kesän alussa???
vhk

Arja kirjoitti...

Joo. Tulossa ollaan. Sinne on vaan niin himputin vaikea tulla tosta vaan. Otetaan ehkä joku halpa hotellipaketti ja asutaan silti sun luona. Hei, voiskos leirintäalueelle rekisteröityä??????? Hih, se ois hyvä juttu!

Mun passi loppuu toukokuussa, pitää jo nyt hakea uusi, sillä eikös ne viisumijututkin sinne vie oman aikansa...

Anonyymi kirjoitti...

sun pitää hankkia uusi passi ennen kuin voit anoa viisumia venäjälle. passin tulee olla voimassa 6kk viisumin voimassaolon päättymisen jälkeen.

hesasta löytyy tstoja, jotka ovat esikoistuneet hoitamaan venäjän viisumeita:
http://www.rtt-matkapalvelut.fi/esitteet/2007/venajan%20viisumit%202007.pdf

muutkin ovat onnistuteen tulla venäjälle, joten eiköhän maailmanmatkaajakin onnistu!

vhk