sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

Kevätviipaleita







Kävi tämä nurkkien kuvailukin pienestä ulkoilusta... Haa, raparperitkin nostavat jo neniään mustasta mullasta! Nyt on kevät!

6 kommenttia:

Sikke kirjoitti...

Kerran sitten näinkin päin (ks. mun blogi)

Arja kirjoitti...

Noh, sieltä se sääilmiö saapui tännekin illansuussa. Nyt voisi ulkona jo hiihtää jälleen... Karmea myräkkä! Se sitä keväästä tälläkertaa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

... ja tänään saapui räntä taas tännekin; yäh.

sasu odotti lunta kovasti, olisi halunnut uudestaan pulkkamäkeen. selitäpä siinä melkein viisvuotiaalle, että ei kevätrännästä ihan vielä pulkkamäkeä saa... lähinnä kaivetaan esiin ne niin "rakastetut" kumpparit.

ekassa vaahterassa kadunpätkällä talomme edessä on jo silmut vihertyneet, muut ovat vielä varuillaan talven suhteen. hassua, kaikki kun saavat aurinkoa yhtä paljon.

kevätterkut kuitenkin...

Sikke kirjoitti...

Meillä olisi päässyt hiihtämään muuallekin kuin hiihtoputkeen...

Dubaissa kuulemma ovat tehneet sisälaskettelurinteen ja nyt puuhataan samaa Espooseen, mikäs helkutin SuperFunSirkus sen paikan nimi taas olikaan. Eläköön Espoon erikoistalousalue ;-D

Anonyymi kirjoitti...

meillä on juuri nyt työkaveri dubaista pari viikkoa auttamassa uuden systeemin käyttöönotossa... heh, pitääkin kysyä onko käynyt laskettelemassa. hänen kylmäennätyksensä on +6 astetta. tällä hetkellä näyttää siltä ettei sitä vielä rikota. moskova on lämpöaallon kourissa, viime yönä +12. päivällä sama lämpötila. tosi tyypillinen maaliskuun sää!

laskettiin eilen että meillä on nyt talossa ihmisiä 6 eri maasta ja osataan yhteensä ainakin 12 eri kieltä. tarkempi kysely voisi tuottaa korkeamman tuloksen. mielenkiintoinen kokoonpano! ja mielenkiintoista nähdä että kulttuuritörmayksen sijaan, meillä todellakin on yritykulttuuri, joka menee kansallisten törmäysten yläpuolelle ja kantaa positiivisessa mielessä tällaisissa tilanteissa. huomenna peräti 8 vierasta, työpisteet tai pikemminkin niiden puute tuottaa nyt ongelmaa... meitä on konttorissa normaalisti 10 henkilöä.

vhk

ps. odotan kuin kuuta nousevaa että tämä intallointi on ohi ja homma toimii taas niin kuin pitää...

Arja kirjoitti...

Tsemppiä sinne Moskovaan! Onneksi sulla on kohta pieni hengähdystauko Alppimaassa :-)