lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

Kurkistus kulmille



Haa, kevät tulee nyt etuajassa. Ulkona peräti +6 astetta lämmintä ja lätäköt litisee.

Mulle tulikin nyt pienoinen ongelma kevään etenemisen seuraamisen kuvakulmasta. Vanhaa vaahteraa en viitsi uudelle kierrokselle laittaa, vaikka se on sinänsä ihan nätti puu ja kiva kuvana.

Nyt ajattelin kuvailla kevättä päätalon nurkalta. Siinä on ensimmäisenä vaahteran sahattu runko. Sen takana kököttää omenapuu. Ja taustalla jättisuuri koivu esittelee oksiaan. Talon suojaisella seinustalla on myös kukkapenkki, josta voi seurailla kohta nousevia viherilmiöitä...

Mutta - hoksasin sitten, että laitoin jo viime viikolopulla kevätkuvan tämän pikkumökin nurkalta. Siinä olisi seurannassa sireenit.. Oiskos sillä potentiaalia jokaviikkoiseen kuvaan?

Voi olla, että keksin vielä jonkun muun seurantakohteen, mutta nyt saa kohteita kommentoida, toiveet otetaan huomioon. Ulkomaansysterit - mitä te haluaisitte katsella?

8 kommenttia:

Sikke kirjoitti...

Rohkenen kommentoida vaikken olekaan ulkomailla (siitä huolimatta että jonkun mielestä olen varmaan yhtä kaukana...).

Miten olisi vaihtuva kuva-aihe, kuitenkin edelleen tyyliin viikon kuva, joka kuvaa kevään etenemistä / vuodenaikojen vaihtumista ?

Sikke kirjoitti...

PS Laitatko välilyönnin sanan ja kysymysmerkin eteen ? Vai et?

Sikke kirjoitti...

... siis väliin.... ääh... ;-p

Arja kirjoitti...

Hehheeh, en laita välilyöntejä! Enkä pane välejä... Kiitos ideasta, kevättä on oikeasti kiva seurata. Ja kun siitä napsii kuvia, niin jälkeenpäinkin on hauska seurata kuinka nopeasti kaikki oikeasti tapahtuikaan!

Matti Kari kirjoitti...

Ad. Sikke

Hyvä yritys kuitenkin...

Anonyymi kirjoitti...

... laita silti aina välillä vilaus vaaheraakin, please. näkee pihaa, tietä ja peltoa puun lisäksi. mä tykkään siitä kulmasta!

Anonyymi kirjoitti...

joo, vaahtera on paras. tokas paras on se kukkapenkki ja aitta. ja sitten vasta nämä, ovat jotenkin varjossa, joka antaa kuvalle vähän synkeän ilmeen.

kyselit onko keltainen teksti parempi lukea... enpä tiedä. mun silmät ei kestä tota mustaa taustaa, kuvatkin alkavat vilistää. siis tekstin lisäksi. mutta nähtävästi mä olen nähtävästi ainoa jota se häiritsee. joululomalla kävin silmälääkärissä eikä se löytänyt mitään vikaa...

vhk

Anonyymi kirjoitti...

Ad. Vippe

Miten on monitorin virkistystaajuuden laita...?