lauantaina, lokakuuta 28, 2006

Viikon vaahtera


Heh, haravointiaika alkaa loppua!

4 kommenttia:

Sikke kirjoitti...

Mä odotin että myrsky olis vienyt lehdet pois mutta ei se niitä mihinkään vienyt. Jos ajais ruohonleikkurilla... tai trimmerillä siis, tai siis Matin trimmerillä. Mulla ei ole ruohonleikkuria ja tää pihahan ei ole kovin iso. Mulla on M:n trimmeri lainassa, sellainen pieni kevyt kapine. Hyvin pärjäsin kesän sillä.
Myrsky oli katkaissut puun täältä pihasta talon katon korkeudelta! Onneksi ei kaatunut ikkunasta sisään, tosin se oli naapurin ikkunan kohdalla. Mä ihmettelin kun puunrunko on maassa eikä kantoa missään. En älynnyt katsoa tarpeeksi ylös. Kanto on 4-5 m:n korkuinen..

Matti Kari kirjoitti...

Eipä näy lunta kuitenkaan vielä Paippisissa. Ja siistiä on. Ei lehdettömyys ole pelkästään tuulen tekosia - taisi olla talkooväki asialla.

Ad. Sikke
Rauhanpuistosta oli kanssa yksi puu katkennut sokkarin eteen. Ja Pohjoistullikadun ja Alsisenkadun kulmassa koivu nurin lehtitalon kulmalla. Siinä havainnot kauppareissulta.

Arja kirjoitti...

Jaaha, vai tutkitaan täällä pihan siisteyttä...

No, haravoin tänäänkin aamulla noin 2-3 tuntia. Appiukko eli ukkelin isä vei sitten tekemäni keot tunkiolle. Jaa, että miksi ei oma ukkeli ollut töissä. No, se meni pelaamaan sitä golfia. Tämän syksyn viimeisiä vissiinkin...

Matti Kari kirjoitti...

Ei tutkita, havainnoidaan... Siisti on hyvä, suorastaan kadehdittava.