sunnuntaina, syyskuuta 23, 2007

Vapaata...


...lentoa raikaassa syysilmassa oli tällä lehdellä, kunnes se takertui auton tuulilasiin...

Tänään on ollut kaunista, aurinko on pilkotellut, sinistä taivasta vilahdellut. Eli siis oikein ihantellinen syyspäivä, synkästä harmaasta ei tietoakaan. Lämpöäkin on ollut viitisentoista astetta.

Huomenna taas töihin ja neljän seinän sisälle, jossa vuodenaikojen vaihtelua ei oikein huomaa. Onneksi on viikonloput keksitty ;-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sittenpä se vasta kyytiä saikin... :-D

sama tilanne täällä, ekat vaahteranlehdet lentelevät tuulenpuuskien kyydissä vähän väritettyinä. vkloppu oli kaunis, lämpötila kohosi yli 20 asteeseen... huomenna pitäisi kylmetä kunnolla; max 11 luvassa ja sadekuuroja kolmeksi päiväksi. syksyä tekee.

ja sainpa tänään kutsun glögijuhliin 21.10.; kaikkien aikojen enkat! maistelut jäävät kyllä yhden hyvän syyn takia väliin... jee!!!!

Anonyymi kirjoitti...

... ettei nyt tule mitään väärinkäsityksiä, niin oikaistaan ne heti, tulee vieras kaukaa moskovasta, juhuuuu.....

Arja kirjoitti...

No joo, minä tässä jo kerkesin säpsähtää! Muistan eräät jouluiset glögit kohta 3 vuoden takaa Vainiemessä, jotka jäivät rouvalta maistamati. Ja sitten kesällä tupsahtikin maailmaan Ville Vallaton ;-)

No, midän ukkeli on jo kuukausi sitten (eli elokuun helteillä)varannut paikkansa ukkoporukan pikkujouluristeilylle marraskuun lopulla.

Ja tupsahtipa kotiin jo eka jouluaiheinen postimyynikuvastokin. Melkein tilasin itselle ihanan pikkutuikuista ja risuista kiedotun ikkunatähden. Mutta, ehkä tää on vielä liian aikaista...

No, onkos tullut talvi, nyt kesän keskelle... ;-

Anonyymi kirjoitti...

noh, me laskettiin eilen esikoululaisen kanssa, että kuukauden päästä on 24. lokakuuta, kahden kuukauden päästä on 24. marraskuuta.... ja sitten kyllä välähti heti, että kolmen kuukauden päästä tulee joulupukki!!! (ja sitten sitä riemua riittikin; eilen oli vielä lämmin ilma, joten todellakin teki mieli laulaa: "no onkos tullut joulu, nyt kesän keskelle...")

Sikke kirjoitti...

Hieno kuva, raikas värimaailma.