keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Syksy saapui....


Olkoon tämä kuva todisteena siitä, että pakkanen on näköjään purrut jo... No, ekat paukkuset tulivat jo elokuun lopussa!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

niinhän se tulee vääjäämättä, täälläkin sää on kylmentynyt ihan reippaasti. noh, helteitä olikin yhtäjaksoisesti vain huhti(!)kuussa, silloin kauhisteltiin, että mitäs kesällä sitten seuraa! hm. sateita ja koleutta... olisi vain pitänyt nauttia ja olla hiljaa... ;-)

Sikke kirjoitti...

Upea lehti. Täällä rannikolla ruska on vasta aluillaan...

Sikke kirjoitti...

Viitaten aiempaan kuvaan: tänään tulee telkasta Paistetut vihreät tomaatit... ;-)

Arja kirjoitti...

Hiihaa, kiitos vinkeistä, akkelit. Minä en ole mokomaa leffaa aiemmin nähnyt. Avasin tietokoneen just, mutta taidanpa kohta sulkea, ja linnoittautua telkan ääreen samantien...

Anonyymi kirjoitti...

Syksy on saapunut tänne itanaapuriinnekin. Yöpakkasia ei ole vielä ollut, mutta lehdet ovat jo osin ruskettuneet ja tippuneet. Eilen huomasin osan puista olevan jo täysin lehdettömiä. Onko syynä sitten vuodenaika vai jokin muu, sitä en tiedä.

Päivälämpötilat 12 asteenkieppeillä ja viime päivät ovat olleet sateisia. Vielä ei lämmiteta. Aiempina syksyinä sitä on saanut odottaa lokakuun alkuun. Joku kyllä väitti, että kun keskilämpö laskee riittävän moneksi päiväksi alle tietyn astemäärän, niin lämmitys aloitetaan. Tiedä häntä. Tämä joka syksyinen sisäkoleus kyllä ärsyttää. Kynttillitä tulee poltettua ja uuniruokia syötyä, jotta vähän saisi lämpöä taloon.

vhk

Anonyymi kirjoitti...

Kotihiiri/Maritta
Nyt vasta tajusin käydä sivuillasi ja mitä näinkään mahtavia kuvia ,sekä tekstiä jossa oli elämän filosofiaa, niin arjesta kuin vapaa-ajasta. Pimeää ja sateista on täälläkin ollut, vaikka ei se minua nyt haitanne; tulin juuri lomalta Turkista ja siell oli tosi lämmintä 39 astetta melkein joka päivä, joten nyt tuntui mukavalta kävellä järvenrannalla vesisateessa tuntea syksyn tuoksut ympärillä ja katsoa kuinka kaunista ruska oli saanut aikaan, mikä väriloisto avautui silmieni edessä katsellen pihapuita ja pensaita.

Arja kirjoitti...

Hei Maritta! Kiva, kun kävit kurkkimassa sivuja! Reilut puolitoista vuotta nämä ovat olleet olemassa. Välillä mulla on innostusta päivittää näitä ihan urakalla, välillä taasen on hieman hiljaisempaa.. Mutta sellaistahan tämä elo yleensäkin on.

Nautitaan kauniista syyssäistä ja vuodenaikojen vaihteluista. Aika tasapaksua olisi, jos aina olisi samanlaista. Tänään myllertää oikea ensimmäinen syysmyrsky...

Ja kynttilät ovat tunnelmallisia!

Anonyymi kirjoitti...

no heh, katsoitko tomaatit? jos, niin mitäs pidit? näin sen silloin kauan sitten suomessa. onnistuin pari vuotta sitten bongaamaan sen telkkarista ja pidin edelleen,oli mukavaa!

kaikki leffat eivät kestä omaa vanhenemista :-D

Arja kirjoitti...

Oli oikein symppis ohjelma, aika hurahti nopsaan sitä katsoessa. Ei aina tarvitse olla mitään ihme-action -viihdettä kyseessä, pienistä, tärkeistä asioista syntyy kaunis kokonaisuus. Elämästä.