sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Vuoden viimeinen vaahtera


Näin tämä vuosi 2006 on tullut päätökseensä. Päivä on pimeä ja harmaa. Ja lumeton! Joulun aikaan oli pieniä lumirippeitä siellä täällä, mutta viime yönä nekin katosivat. Ulkona on lämmintä +7 astetta.

Vuoteen on mahtunut monenmoista. Iloa ja ikävääkin... En tässä sen kummemmin ala mennyttä analysoimaan, mutta tämä bloginpito oli uutta aiempiin vuosiin verrattuna! Kiitokset siitä Sikelle, joka väkisin väänsi mulle ekat tunnukset... Ja näin tähän siten hurahdettiin! Ja Mattikin on tullut nettitutuksi! Pitäisi vielä se Picasa opetella... Ja systerit ovat saaneet sinne ulkomaille säähavaintoja Suomesta tämän palstan välityksellä. Terkut myös muille palstan seuraajille, joita muutama on. Saa näitä juttuja kommentoidakin ;-)

Rakastan reissaamista. Yksi ohjenuorani on, että vuodessa pitää nähdä ainakin yksi uusi paikka, jossa ei ole koskaan ennen käynyt. Kelailin mennyttä vuotta ja katselin kuvia. Eräs reissukohokohdista oli Lohtajan Ohtakari, jonne ajelimme liki ex-tempore. Hiekkadyynit, kalastajakylä... Ystävällinen kalastaja, joka antoi meille syötäväksi vastapyydetyn ja -grillatun siian , joka oli jäänyt heiltä lounaalta yli. Hän kertoi meille myös paljon saaren historiasta, ajasta, jolloin sinne mentiin vain veneellä, nykyisin sinne voi hurauttaa autolla pengertietä pitkin. Ja heinäkuisessa reissuraportissa lupasinkin laittaa näytille jatulintarhasta otetun kuvan, se tulee tässä nyt.

Mutta ensin vuoden viimeisen päivän harmaa vaahtera...

HYVÄÄ VUODENVAIHDETTA KAIKILLE!

Ei kommentteja: