perjantaina, syyskuuta 15, 2006

Ensimmäiset pakkaset...



...olivat viime yönä. Ei kovat, mutta sellaiset, että auton ikkunat sai skrapata aamulla ja ruoho oli ratisevassa kuurassa.

Myös ensimmäiset syksynväriset lehdet lehdet lentelivät nurmikolle.

Tästä se syssy kai sitten alkaa ihan oikeasti. Vielä eilen oli päivällä 22 astetta, tänään 14. Huomenna vanha vaahtera palaa entiselle paikalleen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

noh, puolessa välissä syyskuuta aika sallittu ilmiö, sanoisin! ei olla teitä jäljessä pahemmin, pakkasaseille ei olla vielä ehditty, mutta on tääl ollut useampaankin otteeseen tuntuvasti kylmempää kuin teillä.

joko olet varannut lenno????

Anonyymi kirjoitti...

pakkasaseille...? jääpuikoille? hmm. pitikin jäädä t pois, tuli uusi sanahirviö!
... mun t-sormi taitaakin olla jäässä, lennoistakin jäi t pois!

Arja kirjoitti...

Heh, heh, en ole vielä lentoja varaillu(t).

Minä tulin hetkellisesti allergiseksi sille yhdelle piip- maakunnalle, mutta ehkä tässä voisi jälleen alkaa reittejä suunnittelemaan..;-)

Sille piip-alueelle menee kulkuneuvoja parhaiten kesäisin, joten jospas mentäiskin kattomaan Mont Blancia? SwissPassilla pääse junalla Ranskan puolellekin sen verran...

Palaillaan asiaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hih, ilmeisesti isosiskolle viimein selvisi MIKA SE TESSIN OIKEIN ONKAAN!!! :-D

Tietoisku taas naapurista: asuntojen lammitys aloitetaan saista riippumatta ensimmainen paiva lokakuuta. Onneksi on kodin ja konttorin ikkunat etelaan. Viela on tarjennut vaikka yolammot taallakin laskee jo lahelle nollaa. Pari paivaa on ollut vain 12 astetta, mutta aurinkoenergia on lammittanyt kivasti huoneet. Kaak, jos tulee pilvisia, kylmia paivia...

vhk