tiistaina, elokuuta 08, 2006

Ei se kesä loppunutkaan...





... vaikka työt alkoivatkin!

Hellekausikaan ei hellitä, vielä tänäänkin oli 25 astetta.

Viikonloppu vierähti Ristiinassa. Mökkeilyt siellä ovat tältä kesältä lopussa, joten haimme peräkärryllä omaisuutemme pois, kuten esimerkiksi vanhat patjat, peitot, tyynyt... Reissussa oli ukkelin vanhemmat, me ja ukkelin veli kolmine lapsineen. Kävimme parinkymmenen kilsan päässä ihanalla, syrjäisellä hiekkarannalla. Osa meistä meni sinne veneellä, osa autolla. Illalla vielä narrattiin kaloja mökin laiturilta.

Tässä siis vielä muutamat kesätunnelmat kuvina!

2 kommenttia:

Sikke kirjoitti...

Kesä jatkuu ja jatkuu ja helle myös. On ainakin saanut tarpeekseen lämpimästä. Ainakin autossa jossa ei ole ilmastointia...

Arja kirjoitti...

Joo. Tultiin sununtaina Ristiinasta autolla 200 km. Oli pakko pitää 2 paussia, kun meidän autossa ei ole ilmastointia. Eka tauko oli ihan mukava kaffepaussi Miekankoskella Mäntyharjulla. Sympaattinen pieni paikka vanhan tien varrella (koski- ja patokahvila), jossa kotileivonnaisia myytävänä. Kalastaakin saapi.

Toinen paussi oli pakko pitää Mäntsälässä. Ukkeli tankkas ja osti jätskiä. Ulkona 29,5 astetta, autossa varmaan viiskytä. Ulkoilma nääs tuntui VIILEÄLTÄ!