torstaina, tammikuuta 01, 2009

Valoisaa uutta vuotta!


Vanha vuosi vaihtui jälleen uudeksi upeissa säissä. Vuoden viimeinen päivä oli aurinkoinen, pakkasta parisen astetta. Uuden vuoden ensimmäisenä päivänä pakkanen kiristyi, nyt auringon jo laskettua mittari näyttää jo -10,3 astetta.

Joulukuussa olikin yllättävän monta aurinkoista päivää. Lumitilanne vaan on "matalahko", parisen senttiä.

Toivottavasti vanhan kansan viisaus pätisi tänä vuonna. Anoppi kertoi, että hänen mummonsa tapasi sanoa, että kuinka monta aurinkotuntia joulukuussa on, niin kesällä on yhtä monta aurinkoista päivää! Ehkäpä saamme pitkästä aikaa oikein kauniin kesän! Puolen vuoden päästähän se sitten selviää ;-)

2 kommenttia:

Sikke kirjoitti...

Joku kamera ainakin toimii. Pakkaslukemat on kyllä täällä meillä päin puolet tuosta ja taivaalta on tullut viime aikoina pikkuruisia styroxpalloja... tai ehkä ne on lunta kuitenkin. Sitä on nyt ehkä viitisen senttiä, lisää saisi tulla että pääsisi hiihtämään.

Arja kirjoitti...

Juu, digijärkkäri on kunnossa, -pokkari on ongelmajätettä ;-)

Mutta uusi pokkarikin on jo ilmaantunut taloon. Tarttee vielä lukea ohjeet kunnolla, ja sitten testailemaan. Sillä pystyn sitten siirtämään niitä etelänkuviakin tälle koneelle. Sen verran testailtu on, että muistikortit selvisivät vedenpaisumuksesta kassissa!!!