lauantaina, toukokuuta 10, 2008

Vihreää kaikkialla




Kyllä nyt on kaunista! Jopa luumupuu kukkii ensimmäistä kertaa! Syksyllä nähdään millaista satoa saadaan, jos saadaan...

4 kommenttia:

Sikke kirjoitti...

Toi kenossa oleva muistuttaa mun sireeniä... eiku syreeniä, joka on wanha ja raihnainen mutta mä säälin enkä raaskisi kaataa sitä. Minkä se sille voi että siitä on tullut vanha ja vino. Mun piha on puoliboheemi ja saa ollakin...

Arja kirjoitti...

Se on ikivanha omppupuu. Yksi puutarhan puista kenottaa niin, että se on laitett nojaamaan puupölliä vasten..

Mutta hyviä omppuja ne jaksavat pakertaa!

Anonyymi kirjoitti...

voikukat ovat hienoja, ihanan keltaisia. en ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka tärväävät aikaansa niiden tuhoamiseen pihoiltaan. en muutenkaan ymmärrä, miksi nurmikolla saisi olla vain yhdenlajista ruohoa, miksei saa olla kaikkea mahdollista. vihreitähän voikukanlehdetkin ovat.

Arja kirjoitti...

Kyllä, voikukat loistavat ihanan keltaisina, ne loistavat kuin pienet auringot! Onneksi ainakin meidän pihalle on kehittynyt uusi, sisukas voikukkakanta! Niillä on ainoastaan parin sentin kukkavarsi, joten ne jäävät Hirvittävän Ruohonleikkurin terän alle ;-)

Sitäpaitsi en tykkää ollenkaan nurmikentistä, jotka on parturoitu muutaman millin korkeaksi / lyhyeksi sängeksi. Semmoinen kuivettuukin nopeasti. Kyllä nurmikon pitää olla nurmikko ja tuntua pehmoiselta paljaitten varpaitten alla!!!

Kevään ensimmäinen nurmikonleikkuu riipaisee aina sydämestä ;-)