maanantaina, huhtikuuta 28, 2008

Vanha vaahtera...




...on suurinpiirtein samassa jamassa kuin kahtena aikaisempanakin vuonna tähän aikaan. Puu ei vielä viherrä, mutta kukkanuput (kukkasilmut???) ovat jo pulleat. Koreanonnenpensas puolestaan on ollut keltainen kohta viikon ajan.

Viikonloppuna mittarit kohosivat kevään lämpöennätyksiin. Kokemäellä oli lauantaina19,3 astetta ja Porvoossa 19,1 astetta. Myös meidän varjossa oleva mittarimme näytti samoja lukemia. Meillä oli lauantaina tohinapäivä - menoja sinne sun tänne - joten kannoimme puutarhapöydän ja -tuolit ja -keinun pihalle vasta sunnuntaina. Ja heti sen jälkeen menikin aurinko pilveen, ja siellä se pysytelee edelleenkin, hahhaa ;-)

Mutta nyt on hyvä odotella seuraavia aurinkoisia kevätpäiviä!!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hehe

vaihtelevaa on ollut täälläkin, itsestä tuntuu siltä, että enemmän kostean ja kolean puolta kuin kaunista, mutta niin vain silmä bongasi eilen illalla kolmen lämpimämmän päivän jälkeen mansikkamaan, jossa kukat oli jo komeasti auki!
noh, siihen maahan paistaa aurinko melkein koko päivän, rinteessä keskellä berniä :-))

masi

Sikke kirjoitti...

Niitä aurinkoisia ja lämpimiä päiviä saakin sitten odotella ainakin sääennnusteen mukaan siihen asti kun loma on ohi ja työt alkavat. Lämpötila putoaa huomenna 11 asteeseen ja on melkein pilvistä. Esimauksi aurinko meni pilveen tänään juuri kun pääsin kotiin. Nyt se paistaa hämäyksen vuoksi...

Arja kirjoitti...

Pakko kommentoida heti. Me käytiin vappuristeilyllä Tallinnassa. Ja siellä satoi aamulla vettä. Käytiin kastelemassa kukat siis... Kuka tahtoo seuraavaks? Lomaillaan mielellään...