sunnuntaina, joulukuuta 02, 2007

Talvivaahtera


Viime yönä satoi jälleen lunta. Saas nähdä, joko se jää vihdoinkin maahan. Parin viikon ajan yritystä on ollut paljon; on vuorotellen satanut ja siten taas sulanut... Mutta nyt on jo joulukuu, eli lumen virallinen aika - siitä syntyy joulun taika ;-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kappas vaan, tulihan sitä ihan kiitettävästi! täällä on taas joulukuun "helteet" käynnissä, lämpömittari kipuaa kymmenen asteen korkeudelle melkein joka päivä ja ulkona on niiiiin pimeäääääh!

onneksi on valoketju joka piristää pitkää iltaa... :-))

Anonyymi kirjoitti...

... kamala kun sain ensin sätkyn, etten muka voi enää täälläkään kommentoida ilman rekisteröitymistä, mutta onnistuhan sekin kun jaksoi selata sivua arpeeksi alas...

Arja kirjoitti...

Heips, on näköjään hieman tuo sivun tieto-osuus muuttunut. Kutsumanimenkin sinne voi kirjoittaa. En tiedä, miten ennen on ollut, en ole seuraillut, kun itse menen tuolla bloggerin statuksella...

Joo. Viime yönä satoi vettä, puista lähti lumet jo pois. Mutta illaksi on luvattu jälleen lumimyräkkää, joten toivottavasti jouluksikin jää jotakin!!!

Anonyymi kirjoitti...

tiedän ainakin yhden, joka olisi kovasti innoissaan... ;-)
kolme viikkoa jouluun(ja johonkin muuhun juhlapäivään...), hui!!!

ennen oli vaihtoehtoina bloggari, anonyymi, ja saksasta käännettynä "joku muu", joihin minä ennen lukeuduin. ehkäpä se "joku muu" hämäsi epämääräisyydellään?

Arja kirjoitti...

90:2