perjantaina, joulukuuta 21, 2007

Haipakkaa...



...on kauppojen jouluruuhkissa. Kuvatkoot nämä häkkyrät sitä ilmiötä. Ihmisiä kuhisee suuntaan jos toiseen, jotkut taitavat ihan vaan pörrätä paikoillaan. Sekaan ei meinaa millään mahtua sähläämään. Huh huh.

Huomenna on talvipäivänseisaus. Ehkäpä se seisauttaisi myös nämä jouluhulinatkin.

- Miksi muuten talvella on seisaus, mutta keväällä on tasaus? Kevätpäiväntasaus. Aurinkohan möllöttää pysähtyneenä kummassakin tapauksessa... ;-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hehee... kaivelepa nyt muistisi perukoita, kyllä iitan opit siellä jossakin tallessa on ;-)

suurin piirtein pakattu... ufff...

tuletteko kaikki ens vuonna tänne joulun viettohon?

kohta nähdään!

Anonyymi kirjoitti...

Syksyin keväin on tasaus, kun päivä ja yö ovatten yhtä pitkiä. Talvella ja kesällä on seisaus, kun päivän lyheneminen tai pidentyminen päättyy... Kesän seisaus tunnetaan myös juhannuksena.

Sikke kirjoitti...

Makeet rinkulat, alakuvassa eritotenkin kuin tagliatellepesiä...

Juuh jouluruuhkasta tuli pieni maistiainen tänään Turussa, uugh. Sietokykyni on laskenut entisestään ostoskeskusten ja ihmispaljouden suhteen kun ei ole tarvinut niitä kestää. Mihin ihmiset laittavat kaiken sen tavaran ?

Anonyymi kirjoitti...

mä en ainakaan muista että noita olisi koulussa käsitelty, mutta en mä taida sieltä juuri mitään muutakaan muistaa. mä olen kyllä oppinut kaiken tärkeän vasta koulun jälkeen...ellei nyt laskemista ja lukemista...mutta mähän osasin sen jo etukäteen... oteta huomioon. - kaikki siellä ruuhkissa vaan käppäilee, ja kaikki ajattelevat samaa myös meistä, jotka muka emme siedä niitä. minusta on hauska shoppailla lapsille kaikenlaista kamaa kerrankin hyvällä syyllä (siis joululla). stockan paketointipisteessä hermot tosin meni ja kysyin, saanko itse paketoida lahjani. ohitin jonon ja nappasin paperia ja teippiä ja menin hyllyjen väliin lattialle hoitamaan homman. muille ostin kirjoja, ja sekin oli mukavaa, koska viihdyn niin hyvin kirjakaupassa arvailemassa, mitä ihmiset haluaisivat lukea. teki kyllä mieli ostaa itsellekin, mutta pidin pintani. terv. anonyymi. hyvää joulua vaan kaikille itseni ja edustamani lentoyhtiön puolesta.