sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

Kesävaahtera...






...ja kesäkisu.

Rääkkään teitä nyt Hani-otus -kuvilla. On kaunis sunnuntaiaamu. Tuijottelimme mökin takapihalla mokomia kimalaisotuksia, Nyt ei tullut pistoksia - kummallekaan...

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kesäistä on sielläkin. Vaahtera näyttää voivan hyvin... nurmikko myös! Mitäs leikkurille on tapahtanut? Vieläkö on talviteloilla?

Kolmen viikon helle on vihdoin ohi! Ihanaa!!! Lämpö putosi yhdessä päivässä liki 20 astetta. Toivottavasti pysyy näissä lukemissa kun tulette tänne, jotta jaksatte kiertää... Hyvät kengät sitten mukaan. Ilman "suunniteltua kävelyä" päivittäin tulee saldoksi varmasti 5-10 km. Välimatkat ovat suurkaupungin luokkaa :-D

vhk

Arja kirjoitti...

KÄKÄKÄKÄKÄÄÄÄ, KÄVELYÄ!!!!!

Voitais varmaan mennä Moskva-joelle risteilylle ;-)Oikeesti? Niitä on semmoisia puolentoista tunnin mittaisia, katoin netistä.

Heh, meinasin juuri lisätä tekstiin, että ois varmaan jo aika leikata nurmikko, mutta sinä ehdit ensin...

No, mulle riittänee nähtävyyksistä Punainen tori ja Kreml (ulkopolelta), kun en oikein ole ottanut selvää kaupungista. Sun touhut kiinostavat enemmän ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Juu,voidaan mennä joki-risteilylle! heh, selvitään 5 km kävelyllä :-DDDD heh, katos tarttee kävellä sinne risteilysatamaan. metro-asemat ei ihan vieressä sijaitse, lähellä kyllä!

älä huoli, kävely tulee pienissä annoksissa, mutta niitä ei voi välttää. eikä me nyt aiota kököttää neljää päivää mun kämpillä! :-P

vhk

Arja kirjoitti...

Keksipäs itelleskin jotain uutta nähtävää!!! Oltais kaikki turisteja ;-)

Ootko muuten ollut sellaisella jokijutulla aiemmin?

Anonyymi kirjoitti...

heh... kuulehan sie, tiäl riittää näkemistä miullekii viel... eläkä usuta liikaa tuntemattomien kohteiden kimppuun... seikkailua riittää teil muutennii...

Anonyymi kirjoitti...

heeheehee... ole varovainen toivettesi suhteen,

jo moskovan katsastaneena voin sanoa, että kaikki siellä on isoa. ylimittaista. mulla on vieläkin absurdi olo siitä, että kun kaikki on (liian) isoa ja laajaa ja pitkää, silmä "normaaleihin" kokosuhteisiin häiriintyy.

ei mulla ollut punaisen torin laidalla seistessäni olo, että seisoisin yhden maailman suurimpiin lukeutuvan aukion reunalla. tahi että yliopiston luona jäähallia tiiraillessa olisin arvioinut sinne mahtuvan 100 000 katsojaa. tahi että sen vieressä olevan sillan venyvän liki 4km pituuteen. ajattelin kilometriä... ja kaikki tämä siksi, koska ihan KAIKKI ympärillä on niin isoa. hm!

hauska kuulla sitten teidän kommentteja moskovasta... :-))

Anonyymi kirjoitti...

tätä ei kyllä usko erkkikään... tai sitten uskoo... sademagneetti!!! täällä ei ole ollut sadepäiviä sitten maaliskuun. kaksi ukkoskuuroa toukokuussa... mutta nyt cnn:n sääteidotteen mukaan: LAUANTAINA SATAA VETTÄ! joten ottakaapa karkoittimet eli sontsat mukaan. grrr.
vhk

Arja kirjoitti...

Ei voi olla totta. Katsoin sääkarttaa ihan varmuuden vuoksi. Sadetta ja salamoita on todella sinne luvassa!!! No, kokemus sekin - seisoa kaatosateessa keskellä Punaista toria. Hmmm.... Oiskohan sadepäivä hyvä metroajelupäivä? Ihaillaan asemia, tunnelinäkymiin saattaa pian kyllästyä ;-)

Kuka haluu seuraavaksi sadetta, tuun kylään???????

Anonyymi kirjoitti...

mikähän sukukirous tämä ilmiö nyt oikein on...? hehheh! entäs muut päivät? lycka till...