sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Talvi tekee tuloaan...

Syyskuu olikin yllättävän lämmin, mutta lokakuu ottaa ilmiötä takaisin. Viikon sisällä on ollut jo kolme aamua, kun maa on ollut valkoinen. Tänään viimeksi sateli räntää, vaikka lehtiäkin on vielä puissa...

Usvakuva on otettu perjantaiaamuna, jolloin vietin vapaa- ja leipomispäivää... Kiitos illan vieraitten, kun mahdollistivat kuvan ottamisen! Olisin muuten ollut töissä, mutta he toivoivat nimenomaan perjantaipäivää visiitille (eritoten vaatija, joka ei sitten saapunutkaan paikalle) ;-) Sain kauniin kuvamuiston päivästä!


5 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Jos osaisin kuvankäsittelyä, poistaisin tuosta tuolin edestä kukkapuskan. Silloin kuva olisi aika asetelmallinen. Nyt se on realistinen ;-)

Anonyymi kirjoitti...

jaaha, saitte sinne pohjoiseen enemmän lunta mitä meille tuli, vaikka matkaa ei pitkä olekaan! jokos on lehmät lypsetty tältä päivältä?
vhk

Arja kirjoitti...

Juu juu, lypsetty on... Ja muukin sato kerätty ;-)

Ja luntakaan ei tänään täällä etelässä ollut.

Harmillisen harvoin käyn nykyisin täällä blogissa, mokomakin facebook-villitys on vienyt pahasti tänä syksynä mukaansa... Eli toi eka lause viittaa LEIKKIFARMIIN, jota hoidan siellä typerässä naamakirjassa.

Laitoin sinne kyllä myöskin Hämeenlinnan ja Loviisan -reissujen maisemakuvia, joita en ole tähän blogiin ladannut.

Nyt ois sitten ratkaistava, kumpi on parempi kanava kuville - tää vaiko naamakirja. Kumpikn on ns. suljettu, mut naamakirjassa mulla on yli 60 "kamua", jotka näkevät kuvat. Tätä blogia tutkailee tietoisesti kymmenkunta henkilöä, ja tämä on anonyymi kaikkien osalta. Ei löydy henkilönimihaulla.

Siinäpä mietitävää, koska kirjapinokin huutaa jo lukijaa, ja tämä hömpötys vie aikaa... ;)

Sikke kirjoitti...

Älä nyt lopeta hömpötystä. Facebook on hömpötystä, tää on täyttä asiaa. Ei se määrä vaan laatu ;-)

T. se joka ei jaksanut liikahtaa vkl:na.... eikä vieläkään. Unta eilen 13,5 h , tänään 13 h. Katsotaan mikä on saldo huomenna. En ikinä uskonut pystyväni olemaan NÄIN väsynyt. Uuh.

Arja kirjoitti...

Nåå, viikonloppu on jo mennyttä ja puitua aikaa, ja tää blogitekstikin meni hieman ristikkäin sähköpostien kans :-)

* * * * **
Viimeaikojen kuviin löytyi tilapäinen ratkaisu - ulkoinen kortinlukija - kuvat kun ei mahdu koneelle!!!!!!!

Uusia vanhoja kuvia on siis tulossa piakkoin, kortissa 1200 kuvaa kesästä lähtien. Mutta uusi ongelma tulee, kun kortti on täys...