lauantaina, marraskuuta 15, 2008

Harrastukset vähissä....


...mutta kirjakasa yöpöydällä kasvaa!

Tähän aikaan vuodesta ulkoileminen on liian vähäistä. Siis sitä kun vetäytyy suoraan sisätiloihin töitten jälkeen. No, kohta jouluvalot piristävät maisemaa, ja reilun kuukauden päästä päivätkin alkavat pitenemään.

Tää oli ns. positiivistä ajattelua! ;-)

ps. Jossakin on sanottu, että jos vääntää ilmeensä väkisin hymyyn, niin kohta alkaa oikeasti hykerryttämään. Hmm....

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

katso samalla peiliin... kun näet tekoirvistyksesi, niin alkaa oikeasti naurattamaan. testattu on ;-)

vhk

Arja kirjoitti...

Hee hee, mua alkoi jo nyt naurattamaan... oikeesti!

Anonyymi kirjoitti...

minähän olen työn puolesta osallistunut kerran nauruseminaariin. vähän aikaa kun tekohekottelee niin hersyy se oikeakin kohtapuoliin. varsinkin seurassa... mutta arjahan se thihihi - mestari on... :-)

masi

Arja kirjoitti...

Thihihiihii, joo vaan itelles! Kyllä sinäkin osaat HIRNUA, olen kuullut :-DDD

No joo, thirskuminen on kamalaa väärässä paikassa väärään aikaan, ja varsinkin, kun sitä ei saa loppumaan. Olen saanut jo muutamankin kokousporukan ulvomaan hysteerisesti, kun saan naurukohtauksen JÄLKEENPÄIN, kun varsinainen tilanne on jo ohi (pitkät piuhat). Ja sitten kun nolostuttaa oikein kunnolla, en saa ääntä loppumaan, vilkuilen muita, ääntelen vaan enemmän ja kohta räkättää kaikki (mulle). Ja sitten kun tilanne on jo rauhoittunut ja puheenjohtaja aloittanut esityksnsä uudelleen, saattaa minusta kuulua ääni "thihirshiihhiiih!" Ja sit se taas jatkuu ryhmäreaktiona. HUOKAUS (thihihii)!