keskiviikkona, maaliskuuta 19, 2008

Terkut linnasta!



Kävin tänään työpaikan porukoitten kanssa noin tunnin kestäneellä opastetulla kierroksella pressanlinnassa. Valitettavasti siellä ei saanut kuvata, joten nämä kuvat on kopioitu (ovat kopioidut?) virallisilta sivuilta .

Mielenkiintoinen historia rakennuksella on. Ja kaunis sisustus. Jokaisessa näkemässämme huoneessa oli omanlaisensa tunnelma. Pidin eniten ruokasalista (köh, hah, ei siellä silti ollut sapuskaa), joka on kuvista ensimmäinen. Siellä oli kaunis värimaailma ja mielenkiintoisesti koristeltu katto.

Jos en saa kutsua itsepäisyyspäivän juhliin, ei haittaa. Olen juhlatiloissa nyt käynyt, eikä siellä ollut edes ruuhkaa. Meitä oli vain 25 hlöä ;-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

... no johan sinä taas paljon ehditkin tänään...

ei ihme,että joskus on pöydällä ruuhkaa! khihihihi ;-))

... noh, minäkin kohta sitten soittelen sinne ticinoon, tänään en ehtinyt, vaikken edes missään linnassa käynyt, kaupassa vaan!

terkut ja mämmistä tahi muuten vaan mukavata pääsiäistä kaikille!

masi

Arja kirjoitti...

Heh, pitää keskittyä olennaiseen... Valitettavasti duunijutut jää joskus kakkossijalle ;-)

Samperi, ois pitänyt opiskella aikoinaan matkailualaa. No, uudet elämykset ovat vastapainoa työarjelle!

Arja kirjoitti...

Hihii, tai valokuvausalaa!

Mun eka kamera oli sellainen litteän lätyskä Kodakin pokkari, jonka filminauhakin oli korkeussuunassa vain puolikas tavallisista filmeistä.

Sain sen äidiltä ja isältä lahjuksena.

Taisin olla ysiluokalla tai lukiossa. Luokkamme suunnitteli luokkaretkeä Ruotsiin. No, meidän äiti ja isähän eivät semmoisesta tykkää, joten kielto tuli, ja minä nostin murkkumekkalan.

Lopulta jäin kotiin. Sain isältä tuon kameran ja äidiltä höyrykihartimen.

Hihhii ;-)

Arja kirjoitti...

Ticino = Tessin