keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Sorrenton kalastajasatama

...oli aivan ihastuttava!!! Ja tosi (sekamelska)! Klikkaa kuva suuremmaksi!

Itse olisin kääntänyt sanan "Sorrenton" muotoon "Sorrennon" satama yms, mutta lähes kaikissa jukaisuissa käytettin tuota -ton -muotoa. Aha. En tarkistanut kielitoimistosta ;-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kivoi kuvii.. matkakuume iskee ;-) loka-marraskuussa matkustamisessa on kyllä ideaa, saa ladattua aurinkopattereitaan. mulle tosin tää syksy ei ole mikään ongelma vaan helmi-maaliskuu ovat kuukausista kamalimmat. sais olla jo kevät, muttei se tuuuuuuu....

laitoit linkin facebookiin, mä en periaatteesta rekisteröidy, joten jääpi kattelematta nekin saitit. pitää ensin avata privaatti sähköposti. en viitsi työnantaian sähköpostilla rekisteröityä omiin juttuihin. eipä se taitais olla suotavaakaan.

mukavaa marraskuun viikonloppua!

vhk

Arja kirjoitti...

Jepuje, arvasinkin tuon... Mutta pistin kumminkin tiedoksi, että tämmöinen hupsutus on nyt menossa;-)

Itseasiassa se on aivan hömelö leikki, en usko, että kantaa kauas. Siellä voi heittää kaveria lampailla tai kanoilla yms. Mulla vasta muutama tuttu ringissä, mutta on sellaisiakin, joilla on monia satoja. Siinä bongataan ikivanhoja koulukavereita taikka muita joskus kohdattuja ihmisiä. Taikka sitten ihan vaan omia kavereita. Tai vakoilaan toisten kaveripiirejä... No, toistaiseksi olen juonessa mukana,ainakin osittain ;-)

Seuraavan kerran etelänmatka on varmasti marraskuussa jonnekin lämpimään... Muistan, kun muutama vuosi sitten oltiin joulukuun ekalla viikolla Madeiralla. Se värimaailma suorastaan syöksyi tajuntaan: sininen meri, aurinko, vihreä metsät, valkoiset talot, punaiset katot, värikkäät kukat.. ja pohjolan alkutalvi oli tasaisen harmaa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

ai....

mä luulin, että olitte tulossa tänne....?

Arja kirjoitti...

Huips, sanajärjestys oli väärä.

Tarkoitin sanoa, että jos seuraavan kerran matkustamme loska-aikaan - esim. marraskuussa - jonnekin, menemme taatusti valoon ja lämpöön. Lokakuussa kävimme tuolla Italiassa, mutta silloin riitti valoa vielä täällä Suomessakin. Haaveena on siis lähteä ensi vuoden marras-joulukuussa jonnekin lämpimään ;-)

Ainoastaan kaksi kertaa kaamos on katkennut etelään: v. -90 Kenia ja v. -03 Madeira. Muuten ollaan tehty reissuja valoisaan kesä- ja syysaikaan.

Mutta seuraavaa REISSUA tuo viesti ei todellakaan tarkoittanut. Kyllä on mielessä käynyt tulla sinne teille jo keväällä.. tai viimeistään alkusyksystä?

Kävikö selityksestä? ;-)

Anonyymi kirjoitti...

tämän kerran... ;-)