torstaina, marraskuuta 30, 2006

Tipuja


Kertaus on opintojen äiti. Lisäsin äsken linkkilistaan toisenkin linkin, ettei taito unohdu. Aika eläimellisiä nämä valinnat ovat; eilisessä koiriensuojelua ja nyt lintujen tirkistelyä.

Pro Animals Finland on hyvällä asialla ja on reilussa vuodessa jo saanut paljon aikaankin. Tutustukaahan sivuihin!

Myös tuo pönttökamerat -sivu on mielenkiintoinen. Sieltä löytyy useampi linnunpönttö, joihin on sijoitettu kamera. Keväällä oli hauska seurata lintujen pesäntekoa, munien ilmestymistä, vanhempia hautomispuuhissaan. Välillä koko kuva oli pelkkää nokkaa, kun 7 poikasta kiljui kurkku suorana ruokaa. Sitten poikaset opettelivat lentoonlähtöä, kunnes hups - eräänä päivänä pesät olivat tyhjät.

Nyt moni noista kameroista on pois käytöstä odottamassa uutta kevättä. Mutta Radio Savon pöntössä on elämää, siellä asuu tintti. Nukkuessaan se pörhistää höyhenensä ja näyttää aivan karvapallolta, josta sojottaa pyrstö. Toivottavasti se reppana ei ole mennyt näistä lämpimistä säistä sekaisin ja aloittanut pesimispuuhia?????

Ja sitten tulikin probleema. Pitääköhän tämmöiseen linkkilistan kasaamiseen kysyä sivun omistajalta lupa? Toisaalta julkisista sivuistahan on kyse. Hmmm?? Animals on sukua, mutta pönttö ihan poimittua...

Ei kommentteja: